Izvor: EMportal, 09.Sep.2010, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vojvodini smanjen broj nezaposlenih

Na evidenciji vojvođanskih filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u avgustu je bilo oko 196.000 nezaposlenih, što je za oko 6.500 manje nego pre godinu dana, saopštio je danas direktor Pokrajinske službe za zapošljavanje Vladimir Srdić.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srdić: Manji broj nezaposlenih u Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2010

NOVI SAD -..U proteklih godinu dana broj nezaposlenih u Vojvodini je smanjen za nešto više od 6.500, saopštio je danas u Novom Sadu direktor Pokrajinske službe za zapošljavanje Vladimir Srdić..."U avgustu ove godine na evidenciji vojvođanskih filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ)...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Smanjen broj nezaposlenih u Vojvodini

Izvor: S media, 09.Sep.2010

U proteklih godinu dana broj nezaposlenih u Vojvodini je smanjen za nešto više od 6.500, saopštio je danas u Novom Sadu direktor Pokrajinske službe za zapošljavanje Vladimir Srdić..."U avgustu ove godine na evidenciji vojvodjanskih filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) registrovana...

Nastavak na S media...

Edukativni centar uređuje tržište rada

Izvor: Radio 021, 09.Sep.2010

Edukativni centar Vlade Vojvodine bi uskoro trebalo da počne da funkcioniše, a to će ublažiti problem neadekvatno obrazovanih ljudi na evidenciji nezaposlenih, ocenio je direktor Pokrajinske službe za zapošljavanje, Vladimir Srdić.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.