U Gerontološkom centru Srem u Rumi 5 korisnica zaraženo koronom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2020, 18:46

U Gerontološkom centru Srem u Rumi 5 korisnica zaraženo koronom

U jedinom državnom Gerontološkom centru u Sremu, koji se nalazi u Rumi, kod pet korisnica potvrđen je Kovid – 19.

Kako je za RTV potvrdio direktor te socijalne ustanove, dr Zoran Slavujević, one su sa srednje teškom kliničkom slikom, preventivno prebačene u Kovid bolnicu u Sremsku Mitrovicu, i u stabilnom su stanju.

Preostali korisnici i svi zaposleni, njih 44 su, po nalogu epidemiologa Zavoda za javno zdravlje u Sremskoj Mitrovici, testirani i niko od njih nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pozitivan, naveo je dr Slavujević.

Osim Gerontološkog centra „Srem“ u Rumi, na listi, koja je objavljena na zvaničnom sajtu Ministarstva za rad, zapošljavanje , boračka i socijalna pitanja, nalazi se još 18 ustanova socijalne zaštite za smeštaj korisnika i domova za smeštaj starih, u kojima je registrovano prisustvo Kovida – 19.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.