U Bijeljini sajam “Naše je bolje”

Izvor: Capital.ba, 15.Dec.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bijeljini sajam “Naše je bolje”

BIJELJINA – U Bijeljini će sutra biti otvoren Sajam domaćih proizvoda “Naše je bolje” na kojem će 90 izlagača iz cijele Republike Srpske imati priliku da promoviše svoj brend. Sajam se organizuje u okviru kampanje “Naše je bolje”, koju Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske sprovodi s ciljem promocije domaćih proizvoda i jačanja privrednih aktivnosti u Srpskoj. U proteklom periodu su širom Republike Srpske održane konferencije posvećene brendiranju domaćih proizvoda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << realizovane aktivnosti na promociji domaćih brendova i objavljeno osam brojeva biltena “Najbolje iz Srpske” u kojima su predstavljena najuspješnija preduzeća u Republici Srpskoj. Organizator Sajma je Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske. Otvaranje Sajma, kojem će prisustvovati resorni ministar Suzana Gašić, predviđeno je u 11.00 časova u hotelu “Ras” u Etno-selu “Stanišići”. Srna Чланак U Bijeljini sajam “Naše je bolje” се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

U Bijeljini sajam domaćih proizvoda "Naše je bolje"

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2019, 09:13

U Bijeljini će danas biti otvoren Sajam domaćih proizvoda "Naše je bolje" na kojem će 90 izlagača iz cijele Republike Srpske imati priliku da promoviše svoj brend.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.