Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Feb.2020, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu otvoren hotel Mona Plaza

U Beogradu je, u Solunskoj ulici na Dorćolu, danas otvoren hotel "Mona Plaza" u koji je modna kompanija "Mona" investirala 30 miliona evra.

Hotel je izgrađen po najsavremenijim svetskim tehnološkim rešenjima u hotelijerstvu i nalazi se na mestu na kojem se nekada nalazila prva srpska fabrika čokolade čiji je tvorac trgovac i industrijalac Kosta Šonda, a najveći je kongresni centar u starom delu Beograda.

U okviru hotela koji ima četiri zvezdice na prostoru od >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << oko 20.000 kvadrata nalazi se 170 soba, konferencijski i banket prostor kapaciteta za više od 1.000 ljudi, gastro bar i restoran, velnes i fitnes centar i parking.

Izgradnja hotela je počela u novembru 2017. godine.

"Mona" je 2011. započela investicije u turizam kada je osnovala ćerku kompaniju "Mona Hotel Management" u čijem su vlasništvu hoteli "Mona Zlatibor" na Zlatiboru, "Javor" u Kušićima, "Argo" u Beogradu, kao i apartmani u Budvi.

Otvaranju hotela prisustvovali su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, ministarka zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović, predstavnici kompanije Mona i njenih poslovnih partnera.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.