Tviter podstiče razmenu privatnih poruka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tviter podstiče razmenu privatnih poruka

Društvena veb mreža za slanje kratkih poruka Tviter pokrenula je novu funkciju koja omogućava primanje privatnih poruka od bilo kog člana mreže, nezavisno od toga da li je praćen ili nije, što je dosad bilo obavezno.

Radi se o novitetu, koji je deo poduže liste inovacija koje je ta društvena mreža uvela od početka 2015. godine.

Korisnik, ipak, novu opciju može da dezaktivira u svakom trenutku u odeljku "Parametri", a potom i u odeljku "Bezbednost i poverljivost".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Zamisao je povezivanje ne samo ljudi uopšte, već i profesionalaca sa njihovim klijentima, a da ne moraju da se prate na mreži.

Svakako je moguće blokirati osobu čije privatne poruke nisu dobrodošle.

Te promene se od danas postepeno uvode u celom svetu, kako na veb platformi Tvitera, tako i na njegovim mobilnim aplikacijama, objavljeno je na veb portalu lamontagne.fr.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.