Turski tok napunjen gasom

Izvor: RTS, 19.Nov.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski tok napunjen gasom

Oba kraka gasovoda "Turski tok“ napunjena su gasom, saopštila je korporacija "Gasprom".
"Gasprom" saopštava da su ovom trenutku oba kraka napunjena gasom, počevši od objekta kod Anape do prijemnog terminala koji se nalazi kod mesta Kijikej na obali Turske

Kompresorska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stanica "Ruska" spremna za početak eksploatacije. Istovremeno se završavaju radovi i na prijemnom terminalu u Turskoj.
Kapacitet gasovoda biće 31,5 milijardi kubnih metara gasa godišnje. Ova količina energije je dovoljna da zadovolji potrebe 15 miliona srednjih domaćinstava, navodi TAS. 
Predsednici Rusije i Turske, Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan, razgovarali su telefonom 9. novembra o realizaciji "Turskog toka". Tom prilikom je potvrđeno da će do kraja decembra gasovod početi sa radom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Turski tok" napunjen gasom

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2019

Oba kraka gasovoda "Turski tok" su napunjena gasom, saopštila je korporacija "Gasprom".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Gasprom: Oba kraja Turskog toka napunjena gasom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2019

Oba kraka gasovoda "Turski tok" napunjena su gasom, saopštila je korporacija "Gasprom"..."Punjenje gasom je trenutno završeno za oba kraka, počevši od objekata na kopnu u blizini Anape do prijemnog terminala, koji se nalazi u blizini Kijikeja na obali Turske", navodi se u saopštenju te kompanije...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.