Izvor: B92, 23.Maj.2023, 21:53

Trezor SAD u problemu: Ispituju mogućnost da odlože plaćanje

Trezor SAD kontaktirao je federalne agencije kako bi procenio mogu li one da odlože plaćanje i sačuvaju keš zbog pregovora o povećanju limita zaduživanja.

To je objavio Vašington post pozivajući se na dobro obaveštene izvore, prenosi Teletrejder.

Kako se bliži 1. jun, zajedno sa mogućnošću da SAD bankrotiraju zbog neizmirivanja dugovanja po prvi put u moderno doba, Trezor SAD ispituje fleksibilnost plaćanja u narednim nedeljama.

Prema pisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << medija, viši zvaničnici Trezora poslali su agencijama memorandum sa instrukcijama da se Trezor obavesti najmanje dva dana ranije o svim "depozitima i isplatama" u iznosu od 50 do 500 miliona dolara, kao i pet dana unapred za veće sume.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.