Treći igrač ušao na srpsko kablovsko tržište

Izvor: B92, 16.Nov.2021, 15:05

Treći igrač ušao na srpsko kablovsko tržište

Beograd -- Kompanija Telenor predstavila je danas svoj "Hipernet".

U pitanju je nova usluga za domaćinstva koja obuhvata optički internet, uslugu digitalne televizije u testnoj verziji i fiksnu telefoniju, navedeno je u saopštenju kompanije.

"Verujemo u ovo tržište i zbog toga smo u Hipernet, naš najambiciozniji projekat do sada, uložili značajna sredstva", kaže Majk Mišel, generalni direktor Telenora.

Zainteresovani građani mogu da probaju Hipernet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << digitalnu TV u testnoj verziji i da povratnim informacijama o korisničkom iskustvu pomognu u daljem razvoju proizvoda, saopšteno je.

Kako su za B92.net ranije izjavili iz kompanije, Telenor nema u planu kreiranje sopstvenog sadržaja, već će ući na tržište distribucije TV kanala.

Goran Vasić, izvršni direktor za korporativne poslove Telenora, tada je najavio da je njihov cilj da u ponudi imaju sve TV kanale.

"Želimo da naša ponuda bude jedinstvena, da uključi najveći mogući izbor kanala i da tako pridobijemo korisnike", rekao je Vasić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.