Transparentno trošenje novca od Telekoma

Izvor: S media, 16.Dec.2010, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transparentno trošenje novca od Telekoma

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković izjavio je da trošenje novca od prodaje "Telekoma Srbija" mora da bude transparentno, da se novac evidentira na posebnom računu i da se tačno zna gde će otići.

"Mislim da utrošak tog novca treba da se kombinuje, da se pod jednim delom podmiri obaveza po starom dugu, a u većem da se ulaže u budućnost", rekao je premijer gostujući na RTS.

Za Telekom zainteresovano sedam kompanija

Komentarišući koliku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << cenu može da postigne Telekom, Cvetković je rekao da je "princip vrednovanje kompanije od strane jedne eminentne kuće, pošto se prodaje 51 odsto", a da će minimalna biti iznad polovine onoga što će izaći kao vrednost kompanije, a da to neće biti bagatelna cena.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma,   Telekom Srbija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.