Izvor: B92, 01.Okt.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplane spremne za grejnu sezonu

Novi Sad -- Počela je grejna sezona u Novom Sadu, a cena po metru kvadratnom grejne površine za fizička lica ostaje 90,23 dinara.

To je rekao direktor Novosadske toplane Dobrosav Arsović i napomenuo da, i pored poskupljenja gasa za 30 odsto grejanju neće skočiti cena.

"Naprotiv, cena je prošle godine dva puta snižavana i po tim, aktuelnim, cenama isporučivaćemo toplotnu energiju i tokom ove sezone", rekao je Arsović.

Zbog složenosti tehničkog sistema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za proizvodnju i distribuciju toplotne energije tehnički je nemoguće u istom trenutku obezbediti iste temperature u svim objektima priključenim na sistem daljinskog grejanja, rekao je.

"Molimo korisnike za strpljenje i razumevanje tokom perioda stabilizacije sistema u narednih pet do sedam dana", kaže on i dodaje da su Novosadske toplane spremno dočekale početak grejne sezone sa dovoljno energenata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.