Todorić: Odluka Županijskog suda moja je prva velika pobjeda

Izvor: SEEbiz.eu, 27.Dec.2017, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorić: Odluka Županijskog suda moja je prva velika pobjeda

ZAGREB - Formalni vlasnik Agrokora Ivica Todorić ponovno se oglasio putem svog bloga. U novoj objavi ponovno se kritički osvrnuo na izvanrednog povjerenika za Agrokor Antu Ramljaka.

Ponavlja i kako nikada iz Agrokora nije otuđio 'ni jedan euro' te da je sav novac utrošen na razvoj i poslovanje koncerna. Objavu na blogu ivicatodoric.hr donosimo u cijelosti.

'Odluku Županijskog suda na zahtjev Ante Ramljaka smatram svojom velikom pobjedom! Svi oni koji su o meni mjesecima >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << govorili laži o navodnim pronevjerama milijardi kuna sada mogu lako utvrditi i moju imovinu, i načine njezina stjecanja, ali i sve transakcije kojima me žele kriminalizirati.

Odluka Županijskog suda u Zagrebu da prihvati odštetni zahtjev Ante Ramljaka u iznosu od 1,6 milijardi kuna koje, zbog navodne štete Agrokoru, potražuje od mene i mojih suradnika samo je još jedan dokaz o tome da sam cijelo vrijeme govorio istinu i iznosio točne podatke. Nikada iz Agrokora nisam otuđio niti jedan jedini euro, sav novac utrošen je isključivo za razvoj i poslovanje Agrokora. Odluka Županijskog suda o blokadi moje imovine najbolje pokazuje i čime točno raspolažem - nakon desetljeća vođenja i stvaranja najveće privatne kompanije moja je imovina javna - četvrtina kuće u kojoj inače žive četiri obitelji, nekoliko poljoprivrednih zemljišta i prazni bankovni računi.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.