Tinder dobio nove značajke

Izvor: SEEbiz.eu, 27.Jan.2020, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinder dobio nove značajke

NEW YORK - Tinder, popularna dating aplikacija dobila je novu nadogradnju koja bi trebala značajno poboljšati sigurnost korisnika, a detalji o promjenama dostupni su na službenom blogu servisa.

Pritom se ne misli na sigurnost vezanu za uređaje na kojima se izvodi aplikacija već na osobnu fizičku sigurnost korisnika.

Dodan je takozvani gumb panike kojim je moguće brzo obavijesti policiju ili vezane službe ukoliko se korisnik aplikacije nađe u opasnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Također, dodana je mogućnost slanja obavijesti prijateljima i obitelji da korisnik ide na spoj (što uključuje lokaciju i vrijeme).

Spomenute opcije dostupne su zasad samo u SAD-u i to zahvaljujući platformi Noonlight u koju je Tinder investirao svoja sredstva.

Ostale sigurnosne značajke koje se testiraju su novi način provjere identiteta u stvarnom vremenu pomoću niza selfie fotografija koje se onda uspoređuju s postojećim profilnim fotografijama (ova opcija trebala bi biti dostupna korisnicima tijekom ove godine).

Tu je i opcija bazirana na strojnom učenju nazvana Does This Bother You? koja će korisnicima omogućiti prijavu uznemirujućih poruka drugih korisnika, a isto tako ponuditi upozorenje korisniku da šalje potencijalno uznemirujuću poruku drugom korisniku servisa (ponuditi će mu opciju da se predomisli što se tiče slanja takve poruke prije nego što je ona poslana).
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

VEĆA BEZBEDNOST KORISNIKA Popularna aplikacija dobila NOVE funkcije

Izvor: Blic, 27.Jan.2020

Tinder, popularna dejting aplikacija, dobila je novu nadogradnju koja bi trebalo značajno da poboljša bezbednost korisnika, a detalji o promenama dostupni su na zvaničnom blogu servisa. Pritom se ne misli na bezbednost uređaja na kojima se koristi aplikacija, već na ličnu fizičku sigurnost korisnika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.