Izvor: Blic, 21.Sep.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tigru“ nagrada za marketing

Korporacija "Tigar" iz Pirota dobila je na 84. jesenjem sajmu u Zagrebu priznanje za najbolji marketinški nastup i najviši nivo oblikovanja proizvoda među 1.500 izlagača iz 37 zemalja.

Korporacija "Tigar" danas obuhvata tri fabrike - Fabriku obuće, Fabriku tehničke gume i Fabriku hemijskih proizvoda (lepkova), rekao je na zagrebačkom Velesajmu u izjavi za Betu direktor marketinga Korporacije Marijan Avžner. Ta pirotska kompanija, kako je kazao, nastupa treći put na Sajmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Zagrebu i Fabrika HTZ i gumene obuće već ima svoje zastupnike u Hrvatskoj. To su preduzeća "Siga" iz Varaždina i "Inkop" iz okoline Zagreba.

Fabrika tehničke gume je u pregovorima sa tri hrvatske kompanije o zastupništvu, i Avžner je izrazio nadu da će do nedelje, kada se jesenji sajam u Zagrebu zatvara i ti ugovori o zastupništvu biti zaključeni.

U Korporaciji u narednom periodu najveći profit očekuju upravo od prodaje zaštitne obuće, posebno novih čizama za vatrogasce koje su otporne na prvi udar plamena.

Korporacija "Tigar" sa sve tri fabrike namerava da po povratku iz Hrvatske od 29. septembra nastupi i na sajmu u Plovdivu u Bugarskoj. U toku su pripreme za nastup na Sajmu lova i ribolova u Novom Sadu od 7. do 12. oktobra.

Početkom godine UO korporacije "Tigar" odlučio je da ta kompanija izađe iz zajedničkog preduzeća sa "Mišlenom". Predviđeno je da "Tigar" svojih 30 odsto u zajedničkom preduzeću "Tigar tajers" proda svom poslovnom partneru iz Francuske do 2010. godine, kada bi "Mišlen" trebalo da ima udeo od 70 odsto.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.