Izvor: B92, 26.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tender za kupovinu 30.000 računara

Beograd -- Mlađan Dinkić najavio da će Vlada sutra objaviti tender za kupovinu 30.000 računara za opremanje škola i fakulteta

To će biti najveća nabavka računara u Srbiji do sada, rekao je ministar finansija na konferenciji "Elektronski identitet i servis e-uprave". Dinkić je kazao da očekuje da se na tender, koji će biti objavljen u dnevnim novinama, jave konzorcijumi, jer je u pitanju velika količina računara.

On je kazao da će nabavka biti završena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na javnoj aukciji, pred televizijskim kamerama, kao i u slučaju tendera za Mobi 63.

Vlada Srbije namerava i da u naredne četiri godine uvede elektronsku upravu u državne ustanove i najvažnije nacionalne institucije na republičkom i lokalnom nivou.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.