Tencent Music odgodio IPO zbog slabog interesa

Izvor: SEEbiz.eu, 13.Okt.2018, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tencent Music odgodio IPO zbog slabog interesa

HONG KONG - Tencent Music Entertainment odgodio je planiranu inicijalnu javnu ponudu dionica najmanje do studenoga zbog nestabilnosti na globalnim dioničkim tržištima.

Dionice su trebale imati burzovnu premijeru idućega tjedna, a očekivalo se da će se prikupiti najmanje dvije milijarde dolara.

Matična tvrtka Tencent Musica je kineski tehnološki div Tencent Holdings, a među dioničarima je i Spotify. Zahtjev za uključivanjem na burzu u SAD-u dolazi uslijed rasta >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << industrije online glazbe, usprkos trenutnim problemima povezanim s piratstvom.

Većina slušatelja, osobito onih bez pristupa osobnom računalu, sluša glazbu putem aplikacija pametnih telefona kao što su Spotify ili Tencent Music.

Tencent Holding, koji je najveća kineska kompanija za društvene medije, također upravlja kineskom društvenom mrežom WeChat.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.