Telekom nudi korisnicima ajfon 6 već za jedan dinar

Izvor: 24sata, 29.Okt.2014, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom nudi korisnicima ajfon 6 već za jedan dinar

Telekom Srbija će od petka, 31. oktobra, ponuditi korisnicima prestižne iPhone uređaje, koji će uz mt:s postpejd tarife biti dostupni po ceni već od jedan dinar, saopštila je juče ta kompanija.

PONUDA - Kupovinu iPhonea po najpovoljnijim cenama na tržištu, Telekom Srbija je obezbedio zahvaljujući direktnom ugovoru sa kompanijom >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Apple potpisanom u martu ove godine.

Za one koji nestrpljivo očekuju početak zvanične prodaje iPhonea u Srbiji, Telekom Srbija će, kako se navodi, u noći između četvrtka i petka, u minut posle ponoći, otvoriti poslovnice u Beogradu (Terazije 24) i Novom Sadu (Zmaj Jovinoj ulica 4).

U mt:s ponudi nalaze se najnoviji modeli iPhone 6 i iPhone 6 Plus, kao i modeli iPhone 5S i iPhone 5C, koji će korisnicima biti dostupni po ceni od jedan dinar uz odgovarajući postpejd tarifni profil.

Tako će iPhone 6 Plus u zlatnoj, sivoj ili srebrnoj boji po ceni od jedan dinar biti na raspolaganju korisnicima uz novu postpejd Super Plus tarifu. Dodatna pogodnost za korisnike jeste i mogućnost kupovine iPhonea do 24 rate u paketu sa bilo kojom postpejd tarifom.

iPhone 6 i iPhone 6 Plus predstavljaju, prema navodima iz same kompanije Apple, najveće unapređenje iPhone uređaja otkad su se pojavili na tržištu. Novi modeli prepoznatljivi su po potpuno novom dizajnu i dolaze sa većim retina HD ekranom.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.