Tanasković: Za 10 dana – 182 hiljada poljoprivrednih gazdinstava

Izvor: B92, 31.Mar.2023, 12:30

Tanasković: Za 10 dana – 182 hiljada poljoprivrednih gazdinstava

Prijavljivanje za elektronski registar poljoprivrednih gazdinstava eRPG odvija se uspešno.

Za prvih 10 dana, prijavilo se preko čak 182.000 poljoprivrednih gazdinstava, obavestila je Jelena Tanasković, ministarka poljoprivrede.

Poljoprivredne savetodavne stručne službe na celoj teritoriji Srbije su maksimalno angažovane u cilju pomoći našim poljoprivrednicima, pre svega starijima i onima kojima je potrebna podrška prilikom prijavljivanja i ažuriranja podataka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Takođe su organizovane terenske posete najstarijim poljoprivrednicima i onima koji iz nekog razloga nisu u mogućnosti da dođu u Poljoprivredne savetodavne i stručne službe.

Službenici su prošli detaljne obuke kako bi na pravi način pomogli svim poljoprivrednicima da završe proceduru na što brži i efikasniji način.

Pored toga obezbeđen je i kontakt centar koji takođe stoji na usluzi poljoprivrednicima za sva dodatna pitanja i pojašnjenja koja mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 0800 106 107.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tanasković: Prijavilo se 182.000 poljoprivrednih gazdinstava u elektronski registar

Izvor: 24sedam.rs, 31.Mar.2023

Ona je navela i da su organizovane terenske posete najstarijim poljoprivrednicima

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.