Sutra ozvaničenje radova na Koridoru “5C”

Izvor: Capital.ba, 25.Nov.2021, 17:25

Sutra ozvaničenje radova na Koridoru “5C”

BANJALUKA – Preduzeće “Autoputevi Republike Srpske” sutra će u Kostajnici kod Doboja ozvaničiti početak radova na drugoj dionici auto-puta na Koridoru “Pet ce” na teritoriji Republike Srpske. izvor: žurnal.info Riječ je o šest kilometara dugoj dionici na pravcu od Kostajnice /Rudanka/ do Putnikovog brda koja je poznata i kao “dobojska obilaznica”, saopšteno je iz “Autoputeva Republike Srpske”. Na ovoj dionici >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << biće izgrađeno nekoliko velikih objekata, poput mosta preko rijeke Bosne, nadvožnjaka, usjeka i dva tunela, od kojih je jedan u dužini od 1.600 metara. Projekat je finansiran kreditnim sredstvima Evropske banke za obnovu i razvoj, a za istu su odobrena i grant sredstva Evropske unije, posredstvom Investicionog fonda za zapadni Balkan. Srna Чланак Sutra ozvaničenje radova na Koridoru “5C” се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najava događaja za petak, 26. novembar 2021. godine

Izvor: Capital.ba, 26.Nov.2021, 08:03

DOBOJ – U 12.00 časova u Rudanci kod Doboja biće ozvaničen početak radova na drugoj dionici auto-puta na panevropskom koridoru “Pet ce” na teritoriji Republike Srpske čemu će prisustvovati predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i ministar saobraćaja i veza Srpske Nedeljko...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.