Sutra niže cena goriva na benzinskim stanicama NIS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2011, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra niže cena goriva na benzinskim stanicama NIS

BEOGRAD -

Kompanija Naftna industrija Srbije (NIS) saopštila je da će sutra sprovesti celodnevnu akciju prodaje svih vrsta derivata nafte po ceni nižoj za 3 odsto.

Sniženje cena svih naftnih derivata, pod nazivom "Happy day", važiće na 223 benzinske stanice NIS-a u Srbiji, u periodu od 0 do 24 časa.

Popust na evro premijum, BMB95, D2 i evro dizel važi za sva fizička lica bez obzira na sredstva plaćanja.

Prema saopštenju, ovo sniženje motornog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << goriva samo je deo šire akcije pod nazivom "Happy hour", koju NIS sprovodi za svoje potrošače i u okviru koje je omogućen popust na sve vrste motornih goriva za tri odsto, i to u određenim vremenskim intervalima.

Dnevno sniženje cena "Happy hour" je na 223 benzinske stanice NIS u periodu od 11 do 12 časova, dok je od 22 do 06 časova noćno sniženje na 82 kompanijske pumpe.

Ova akcija, koja je počela 20. juna i traje do 7. jula, namenjena je svim fizičkim licima koja na benzinskim stanicama NIS kupuju evro premijum, BMB 95, D2 i evro dizel.

Akcije "Happy hour" i "Happy day" su deo nove marketinške politike NIS koja je usmerena na uspostavljanje dugoročnih odnosa poverenja sa klijentima i poboljšanje kvaliteta usluga, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.