Izvor: Capital.ba, 04.Nov.2010, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra nastavak pregovora sindikata i vlade

BEOGRAD, Predstavnici pet sindikata očekuju da će sutra nastaviti pregovore sa Vladom Srbije o izmjenama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, rekla je predsjednica Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata (ASNS) Ranka Savić. 'Saslušaćemo sve što imaju da nam predlože nakon čega ćemo zauzeti stav', rekla je predsjednica ASNS poslije sastanka predstavnika ASNS-a, Saveza samostalnih sindikata Srbije,...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra se očekuje nastavak pregovora sindikata i vlade

Izvor: EMportal, 04.Nov.2010

Predstavnici pet sindikata očekuju da će sutra nastaviti pregovore sa Vladom Srbije o izmenama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, rekla je predsednica Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata (ASNS) Ranka Savić.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.