Izvor: B92, 20.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrok možda budući vlasnik Jakljana

Beograd -- Hrvatski milioner Goran Štrok najbolji je ponuđač za kupovinu dečjeg odmarališta na ostrvu Jakljan kod Dubrovnika.

Poznati hrvatski milioner, odnosno njegovo preduzeće Jadranski luksuzni hoteli, dalo je najbolju ponudu za odmaralište u vlasništvu Republike Srbije, saopštila je Direkcija za imovinu. Preduzeće Jadranski luksuzni hoteli ponudilo je za dečje odmaralište 6 miliona evra, dok je početna cena koji je tražila direkcija za imovinu bila 3,5 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evra.

Dečje odmaralište na ostrvu Jakljan prvi je prodati objekat u vlasništvu Srbije koji se nalazi u Hrvatskoj. Nosilac prava na objekte na Jakljanu, Beogradski centar za dečja letovališta i odmarališta, ima još 5 objekata na hrvatskom primorju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.