Stripe zaživio i u Sloveniji

Izvor: SEEbiz.eu, 10.Sep.2019, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stripe zaživio i u Sloveniji

LJUBLJANA - Svjetska platforma za plaćanja Stripe, jedna od najbrže rastućih tehnoloških tvrtki na svijetu, od danas je službeno uspostavljena u Sloveniji.

Platforma omogućuje internetskim tvrtkama da rastu, razvijaju svoj posao na globalnom nivou i primaju novac sa bilo kojeg mjesta u svijetu, navodi Stripe, prenosi Delo.

Platforma procesira milijune dolara godišnje za milione poduzeća, uključujući start-up preduzeća i velike tvrtke poput Googlea, Amazona, >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Ubera i Shopifyja. Tvrtke Minimaa i Treo već koriste platformu Stripe u Sloveniji kako bi ponudile svoju robu i usluge kupcima širom svijeta.

 "Slovenske tvrtke već danas mogu započeti primati plaćanja u više od 130 valuta za samo deset minuta. Prvi put platforma Stripe ovim tvrtkama pruža pristup njihovoj globalnoj mreži plaćanja i zakladničkoj mreži. Poduzeća mogu koristiti platformu Stripe za prihvaćanje plaćanja kao i za upravljanje računovodstvom, fakturiranjem, isplatama trećim stranama i optimizirati mobilna plaćanja - sve s jedne centralizirane nadzorne ploče.

Korisnici platforme Stripe također imaju pristup mobilnim novčanicima poput Apple Paya i Google Paya", kažu u Stripeu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.