Izvor: Danas, 27.Jul.2023, 08:40

Stefan Jovanović: Ne očekujem da će Aleksić cepati Narodnu stranku

Poslanik i portparol Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je da ne očekuje cepanje te stranke posle stranačke skupštine, zakazane za 22. oktobar, na kojoj će se birati predsednik Narodne stranke između dva kandidata – Vuka Jeremića i Miroslava Aleksića."Ne može stranka da se cepa zato što se neko naljutio. Tako da ne očekujem ni da će Aleksić da cepa stranku", rekao je Jovanović u intervjuu za današnji list Nova.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi poverenik Narodne stranke u Nišu: Ne može stranka da se cepa zato što se neko naljutio

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jul.2023

Novi lider Narodne stranke u Nišu sa oročenim mandatom Stefan Jovanović, koji je "na strani" Vuka Jeremića za predsednika stranke, kaže da ne očekuje da će, ako na stranačkim izborima pobedi Miroslav Aleksić doći do "cepanja" ove političke organizacije...Iako je mandat niškog Gradskog odbora...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.