Stanovi na prostoru kasarne useljivi sledeće godine

Izvor: S media, 19.Maj.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovi na prostoru kasarne useljivi sledeće godine

Prvi stanovi u naselju koje se gradi na prostoru bivše kasarne "Stepa Stepanović" u Beogradu biće useljeni u maju naredne godine.

Završetak tog stambeno-poslovnog kompleksa očekuje se krajem 2012, izjavio je danas direktor Gradjevinske direkcije Srbije Dragan Grujić.

"Trenutno oko 50 firmi iz čitave Srbije radi na izgradnji 24 stambene zgrade sa 2.235 stanova, odnosno 218.000 kvadratnih metara", kazao je Grujić prilikom obilaska >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << gradilišta, koje su posetili i ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Srbije Oliver Dulić i gradonačelnik Beograda Dragan Djilas.

Dulić najavio izgradnju 7.700 stanova

Prema njegovim rečima, "na svim objektima su pobijeni šipovi, uradjene su temeljne ploče, hidroizolacija, drenaža".

Đilas: Most kod Ade nije preskup

Cena kvadratnog metra je od 1.250 do 1.290 evra sa PDV-om.

(Beta foto:Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.