Šta nikada ne biste kupili preko interneta? ANKETA

Izvor: B92, 21.Avg.2020, 18:32

Šta nikada ne biste kupili preko interneta? ANKETA

Beograd -- Elektronska trgovina u Srbiji udvostručena je tokom vanrednog stanja izazvanog pandemijom koronavirusa.

Kako je u junu saopšteno iz Privredne komore Srbije (PKS), rast se očekuje i u narednom periodu.

E-trgovina u Srbiji do kraja godine trebalo bi da ima 3,3 miliona korisnika i generiše prihod od oko 370 miliona evra, procenili su u PKS.

To potvrđuju i istraživanja inostranih eksperata, po kojima bi e-trgovina u Srbiji do kraja godine trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ima 3,3 miliona korisnika i generiše prihod od oko 370 miliona evra.

U martu i aprilu, osim namirnica, najviše su se onlajn kupovali računari i računarska oprema, mali kućni aparati, odeća, obuća.

I ugostiteljski objekti, po rečima predsednika PKS Marka Čadeža, prilagodili su se krizi uvodeći dostavu hrane kako bi zadržali radnike i omogućili klijentima neometano korišćenje njihovih usluga. Prema podacima PKS prikupljenim od dostavljača hrane, ove kompanije imale su veliki rast broja porudžbina, u aprilu čak 109 odsto više nego u martu.

Da li ste vi u toku pandemije i ranije kupovali onlajn?

Da li postoje proizvodi koje nikada ne niste kupili preko interneta a da ih prvo ne vidite uživo?

Izaberite neki od ponuđenih odgovora iz ankete ili u komentaru napišite šta je to što se ne biste usudili da kupite preko interneta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.