Izvor: S media, 11.Jun.2013, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta najviše ubija produktivnost?

Pogledajte koje su to sitnice koje vam otimaju vreme na poslu i kako da im se oduprete.

Stalno posezanje za grickalicama

Grickalice su poput jestive verzije interneta - prečesto posezanje za slatkim ili slanim može da vam smanji koncentraciju i odvratiti pažnju od stvari koje bi trebalo da obavite.



Dopisivanje sa prijateljima


S dobrim prijateljima možete se čuti i videti i nakon radnog vremena, a ako je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izrazito važna poruka, prijatelj će vam to i javiti. U svim drugim situacijama, ako ste jako zaposleni, poruka može da čeka.

Problemi u vezi

Ovo je problem koji trebate da rešite u sopstvenom domu, a ne da ga nosite na posao. Ipak, ako ste u dobrim odnosima s kolegom, možete tokom pauze za ručak popričati o tome.

Razmišljanje o godišnjem odmoru

Što više radnog dana utrošite na sanjarenje o idealnom odmoru, manje ćete posla obaviti. Odmor nam je svima potreban, pa vam predlažemo da ga iskoristite kao motivaciju.

*Da čitate i od muke se smejete: Oglas za posao čije je uslove, ne znamo kako, uspela da ispuni JEDNA osoba!

Izvor: Tportal, S media foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Šta najviše ubija produktivnost?

Izvor: Capital.ba, 12.Jun.2013, 07:10

NJUJORK, Mnogo toga nas na poslu može omesti, zbog čega nam je produktivnost često smanjena. Pogledajte koje su to sitnice koje vam otimaju vrijeme na poslu i kako da im ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.