Šta je gore od groznog muškog šefa?

Izvor: Prva.rs, 07.Apr.2014, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je gore od groznog muškog šefa?

Barem tako otkrivaju istraživanja, prema kojima je čak 95 posto žena izjavilo da su imale problema sa šeficom. Takve žene češće pate od glavobolja, depresije, gorušice i sličnih tegoba, a sve zbog stresa koji proživljavaju zbog nedostatka ženske solidarnosti na radnom mestu. 

Problem je u tome što su žene mnogo više takmičarski raspoložene prema drugim ženama, a ne muškarcima. Još je veći problem ako se u bilo kom trenutku i na bilo koji način počnu osećati >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ugroženo, pa takvim ponašanjem nastoje da ugroze tuđe ambicije, što je poznato kao "obračunavanje s konkurencijom". 

Istraživanja su takođe pokazala da žene šefovi daju veće privilegije muškim radnicima, jer im je važnije da su uklope u njihovo okruženje. 

Ekonomska situacija nije prigodna za davanje otkaza, zato je potrebno naći način kako izaći na kraj sa takvima. Svađanje ne dolazi u obzir, a poslovni stručnjaci savetuju da su ljubaznost i prijateljski nastup najpametnije rešenje, zahvaljujući kojem bi takva osoba mogla izgubiti želju za daljim napadima. 

Da li ste već imali takva iskustva?
Izvor: Super žena

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.