Srpska firma Ars Blu deo Bazilike

Izvor: B92, 06.Nov.2014, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska firma Ars Blu deo Bazilike

Italijanska Baziliki grupa, koja je vodeća u sektoru podugovaranja poslovnih procesa, preuzela je 51 odsto udela u srpskoj kompaniji Ars Blu.

Ta beogradska frma je specijalizovana za razvoj i instaliranje softverskih platformi za upravljanje transakcijama putem POS terminala, bankomata, info kioska i mobilnih uređaja, navedeno je u zajedničkom saopštenju srpske i italijanske kompanije.

Slobodan Paunović, osnivač i izvršni direktor kompanije Ars Blu, ostaje deo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nove organizacije kao deoničar sa 49 odsto udela i direktor, zajedno sa Danilom Rivaltom koji je na poziciji izvršnog direktora prodaje i marketinga Bašilići Group.

Ars blu je osnovana 2009. godine i zapošljava 40 radnika koji su razvili i patentirali inovativni i tehnološki napredni paket koji se sastoji od dve platforme - AsoftE2E i AsoftA2Z, koje omogućavaju bankama, finansijskim institucijama i uslužnim kompanijama da na bezbedan i sveobuhvatan način u potpunosti upravljaju i nadgledaju sve vrste transakcija koje se mogu izvršiti kreditnim, debitnim i pripejd karticama, različitim kanalima - putem bankomata, info kioska, POS terminala, ali i plaćanja putem pametnih telefona i tableta.

Zahvaljujući svojim karakteristikama, paket koji se može primeniti na različite uređaje, na različitim jezicima i platformama, koji poseduje sertifikate Visa i MasterCard, našao se na tri različita kontinenta: u Evropi (Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Srbija i Švajcarska), Africi (Nigerija, Benin, Togo i Kamerun) i Aziji (Turkmenistan) za velike klijente, između ostalih i UniCredit Bank Srbija, Skye Bank i Union Bank u Nigeriji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.