Izvor: EMportal, 11.Dec.2009, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sretenović: Očekivao sam ovakve rezultate

Taman kad su pomislili da mogu da odahnu posle "borbe" za što veći deo budžeta za 2010, izveštaj Državne revizorske institucije (DRI) o završnom računu budžeta za 2008. izvadio je ispod tepiha "stare grehe". Za ono što se može ispraviti 14 ministarstava, dve direkcije i jedna uprava imaju "popravni" od 30 dana dok će za trošenje novca bez dokaza o opravdanosti DRI podneti prijave. Radoslav Sretenović, predsednik DRI za Ekonom:east kaže da revizori sada analiziraju sve podatke kako bi pripremili prijave do kraja godine.

Nastavak na EMportal...






Povezane vesti

Opozicija negoduje zbog izostanka rasprave o trošenju para

Izvor: NaDlanu.com, 11.Dec.2009

BEOGRAD, 11. decembra 2009. (Beta) - Poslanici opozicije oštro su u petak, na početku nove sednice, negodovali što u dnevni red nije uvršćeno razmatranje izveštaja Državne revizorske institucije (DRI) o kontroli trošenja novca u 2008. godini i što se o budžetu za 2010. godinu nisu izjasnili...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.