Srbijagas: Pozitivan finansijski rezultat u prvom tromesečju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2020, 08:57

Srbijagas: Pozitivan finansijski rezultat u prvom tromesečju

Srbijagas je u prvom tromesečju ostvario pozitivan finansijski rezultat i nastavio trend pozitivnog poslovanja, ocenio je Nadzorni odbor ove državne kompanije.

U informaciji posle sednice Nadzornog odbora održane 21. maja, na kojoj su usvojeni finansijski izveštaj i izveštaj o realizaciji programa poslovanja za prvi kvartal, konstatuje se da je Srbijagas u ovom periodu, obezbeđujući delatnost od opšteg interesa, nastavio politiku sigurnosti i kontinuiteta u snabdevanju potrošača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Dodaje se da su period obeležile intenzivne aktivnosti na izgradnji magistralnog gasovoda, odnosno kompresorskih i mernih stanica na trasi gasovoda kroz Srbiju.

Srbijagas nastavlja sa racionalizacijom troškova poslova posebno uvažavajući instrukcije Ministarstva finansija o smanjenje poslovnih rashoda za 20 procenata iz aprila ove godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.