Srbija sigurna za transakcije putem interneta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2013, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija sigurna za transakcije putem interneta

U Srbiji je prošle godine izdato oko 25 miliona platnih kartica od kojih je polovina u upotrebi i smatra se da je Srbija uglavnom sigurna za obavljanje transakacija putem interneta odnosno plaćanje platnim karticama, izjavio je Tanjugu glavni policijski inspektor u Odeljenju za borbu protiv visoko-tehnološkog kriminala MUP-a Srbije Branislav Veselinović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sigurno plaćanje preko interneta

Izvor: B92, 05.Maj.2013

Beograd -- U Srbiji je prošle godine izdato oko 25 miliona platnih kartica od kojih je polovina u upotrebi...Smatra se da je Srbija uglavnom sigurna za obavljanje transakacija putem interneta odnosno plaćanje platnim karticama, izjavio je Tanjugu glavni policijski inspektor u Odeljenju za borbu protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.