Srbija neće brzo izaći iz krize

Izvor: S media, 20.Okt.2010, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija neće brzo izaći iz krize

Bivši ministar privrede Predrag Bubalo ocenio je danas da Srbija neće skoro izaći iz ekonomske krize, kao i da joj predstoji još teži period.

"Očekuje nas još teži period. Teško je proceniti kada će u Srbiji biti bolje. Koliko smo dugo upadali u krizu, dva puta ćemo duže izlaziti iz nje", kazao je bivši ministar.

Hrvatska i dalje pod pritiskom krize

Bubalo je dodao da će se iz krize teško izaći i zbog toga što srpske vlasti ne rade dobro, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je odbio da precizira šta ne valja u radu Vlade Srbije.

Bugarin: Neophodne reforme u privredi

Bivši ministar je danas u Vlasotincu boravio sa predstavnicima slovenačke kompanije "Interenergo", koja je lokalnoj biblioteci poklonila četiri kompjutera. Ta firma je letos izgradila hidroelektranu na Vlasini.

Brodogradnja u novoj krizi

Bivši ministar je rekao da saradjuje sa tom kompanijom kao vlasnik agencije za konsalting.

"Radi se mnogo i naporno, ali sada sam vlasnik svog vremena", kazao je Bubalo i ocenio da "kako vreme odmiče, javnost sve više pozitivno gleda" na njegov rad u vladi.

(Beta)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Bubalo: Srbija još nece izaći iz krize

Izvor: Capital.ba, 20.Okt.2010

VLASOTINCE, Bivši ministar privrede Predrag Bubalo kaže da Srbija neće skoro izaći iz ekonomske krize, kao i da joj predstoji još teži period. 'Očekuje nas još teži period. Teško je procjeniti kada će u Srbiji biti bolje. Koliko smo dugo upadali u krizu, dva puta ćemo duže izlaziti iz nje',...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.