Srbija dobila tri miliona evra za Koridor 10

Izvor: S media, 07.Dec.2011, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija dobila tri miliona evra za Koridor 10

Evropska investiciona banka (EIB) i Srbija potpisale su danas u Luksemburgu ugovor o bespovratnom kreditu od tri miliona evra za završetak projekata na saobraćajnom Koridoru 10 kroz Srbiju, saopštila je EIB.

U saopštenju se navodi da će biti obezbedjena tehnička podrška za izgradnju deonice od 83,4 kilometra autoputa izmedju Niša i Dimitrovgrada, izgradnju 74,1 kilometara autoputa od Leskovca do >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << granice sa Makedonijom, kao i završetak sekcija A i B obilaznice oko Beograda.

Francuska će pomoći da se obezbede sva sredstva za metro

Ðelić: Srbija kroz dve kapije do EU

Autoput Pirot-Dimitrovgrad u drugoj polovini 2012.

Sporazum o donaciji potpisali su u Luksemburgu potpredsednik EIB zadužen za operacije na Zapadnom Balkanu Dario Skanapjeko i potpredsednik Vlade Srbije Božidar Djelić, na petom sastanku upravnog odbora investicionog mehanizma za zapadni Balkan WBIF.

Kako se navodi, bespovratni kredit obezbediće EIB i bilateralni donatori WBIF-a, a kredit će biti spojen sa zajmovima i donacijama EIB, EBRD, Svetske banke i Vlade Grčke.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od EIB-a tri miliona eura za deo Koridora 10

Izvor: EMportal, 07.Dec.2011

Evropska investiciona banka i Srbija potpisale su danas u Luksemburgu ugovor o bespovratnih tri miliona evra za završetak projekata na delu Koridora 10 kroz Srbiju, saopštila EIB.

Nastavak na EMportal...

Srbija od EIB dobila tri miliona eura za Koridor 10

Izvor: Studio B, 07.Dec.2011

Evropska investiciona banka i Srbija potpisale su u Luksemburgu ugovor o bespovratnom kreditu od tri miliona evra za završetak projekata na saobraćajnom Koridoru 10 kroz Srbiju, saopštila je EIB. ..U saopštenju se navodi da će biti obezbeđena tehnička podrška za izgradnju deonice od 83,4 kilometra...

Nastavak na Studio B...

Srbija od EIB dobila tri miliona eura za Koridor 10

Izvor: NaDlanu.com, 07.Dec.2011

LUKSEMBURG, 7. decembra 2011. (Beta) - Evropska investiciona banka (EIB) i Srbija potpisale su u sredu u Luksemburgu ugovor o bespovratnom kreditu od tri miliona evra za završetak projekata na saobraćajnom Koridoru 10 kroz Srbiju, saopštila je EIB... LUKSEMBURG, 7. decembra 2011. (Beta) - Evropska...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.