Spremite se – otpuštamo 800 radnika

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 21:29

"Spremite se – otpuštamo 800 radnika"

Medijska kompanija Paramaunt global je najavila da će otpustiti oko 800 ljudi, odnosno oko tri odsto celokupne radne snage.

Kompanija će otpustiti radnike da bi povećala svoj profit i održala korak sa konkurencijom.

Izvršni direktor kompanije Paramaunt global Bob Bejkiš je ovu informaciju saopštio u internom dopisu zaposlenima, prenosi Si-En-Bi-Si (CNBC).

"Ova prilagođavanja će nam omogućiti da nadogradimo svoj zamah i ostvarimo svoju stratešku viziju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za godinu koja pred nama", napisao je Bejkiš.

Paramaunt global, vlasnik kanala Nikelodeon, Paramaunt plus ili Komedi central, pokušava da poveća profit i reaguje na gubitak pretplatnika u korist striming servisa kao što je Netfliks, prenosi Blumberg.

Firma je samo dan ranije saopštila da je prenos američkog Superboula na njenoj televizijskoj stanici Si-Bi-Es (CBS) bio najgledaniji televizijski šou u istoriji, koji je prema procenama pratilo 123,4 miliona ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Paramaunt otpušta 800 radnika

Izvor: Radio 021, 14.Feb.2024, 08:02

Medijska kompanija Paramaunt global je najavila da će otpustiti oko 800 ljudi, odnosno oko tri odsto celokupne radne snage, da bi povećala svoj profit i održala korak sa konkurencijom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.