NOVA FAZA IZGRADNJE MORAČICE: Spaja se najviši most na prostoru bivše Jugoslavije (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Okt.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA FAZA IZGRADNJE MORAČICE: Spaja se najviši most na prostoru bivše Jugoslavije (VIDEO)

PODGORICA - Do sada je izliveno oko 100 od ukupno 960 metara rasponske konstrukcije mosta Moračica, na deonici auto-puta Bar-Boljare, izjavio je glavni inženjer na Sekciji jedan, Duško Rondović i dodao da očekuje da će spajanje rasponske konstrukcije najvišeg mosta na prostoru bivše Jugoslavije biti završeno početkom naredne godine.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Spaja se najviši most na prostoru bivše Jugoslavije

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2018

Do sada je izliveno oko 100 od ukupno 960 metara rasponske konstrukcije mosta Moračica, na deonici auto-puta Bar-Boljare, izjavio je glavni inženjer na Sekciji jedan, Duško Rondović i dodao da očekuje da će spajanje konstrukcije najvišeg mosta na prostoru bivše Jugoslavije biti završeno početkom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.