Slaven Gojković novi direktor „Šuma RS“

Izvor: Capital.ba, 15.Apr.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slaven Gojković novi direktor „Šuma RS“

BANJALUKA – Nadzorni odbor (NO) „Šuma Republike Srpske“ imenovao je danas za vršioca dužnosti direktora tog preduzeća Slavena Gojkovića, dosadašnjeg izvršnog direktora za komercijalne poslove u „Šumama“. Dosadašnji v.d. direktora preduzeća „Šume RS“ Zoran Stojčić bio je istovremeno i izvršni direktor za plan, analizu i informatiku, što će nastaviti da obavlja, potvrđeno je za CAPITAL u Nadzornom odboru. Nadzorni odbor imenovao je danas i Radenka Laketića na mjesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << izvršnog direktora u „Šumama“ umjesto Gojkovića. Laketić je do sada bio načelnik Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje u Gradskoj upravi Banjaluka. Stojčić je na funkciju direktora imenovan 16. novembra prošle godine nakon što je smijenjen Risto Marić.  Upravu Javnog preduzeća “Šume RS” čini direktor preduzeća i pet izvršnih direktora. CAPITAL: S. Šurlan Чланак Slaven Gojković novi direktor „Šuma RS“ се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NA ČELU I DALJE SOCIJALISTI Slaven Gojković imenovan za direktora “Šuma RS”

Izvor: Blic, 15.Apr.2019

Slaven Gojković, predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije u Derventi, novi je direktor “Šuma RS”, odlučio je Nadzorni odbor ovog javnog preduzeća.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.