Škundrić: Naftaši su preterali sa cenama

Izvor: S media, 30.Sep.2011, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škundrić: Naftaši su preterali sa cenama

Vlada Srbije nije u potpunosti zadovoljna cenovnom politikom najvećeg broja naftnih kompanija koje posluju na tržištu Srbije.

Savetnik premijera Srbije za energetiku Petar Škundrić je najavio da će država, ako zatreba, preduzeti sve neophodne mere da zaštiti interese građana i privrede.

Zamena filtera čuva vaš auto

Pomorandžina kora - gorivo budućnosti

-Nema nigde tako liberalizovanog tržišta, gde je dozvoljeno da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se na njemu ostvaruju ekstraprofiti u trgovini naftom i naftnim derivatima i da to na kraju plaćaju građani, ali Srbija još nije ušla u tu zonu - kaže Škundrić.

On je naveo da će država, ako Srbija uđe u tu zonu u kojoj će marže nekontrolisano rasti, morati da posegne za onim merama za kojima posežu i zemlje EU i druge zemlje razvijenog sveta.

Uskoro vozimo automobile na stare novine!

Gorivo opet skuplje: Pljačka ili...

- Liberalizacija tržišta ne podrazumeva samovoljno ponašanje učesnika na tržištu, već poštovanje onih regulativa i zakona države, koja uređuje to tržište - naveo je Škundrić.preduzeti sve neophodne mere da zaštiti interese građana i privrede.

(Pres foto:mc.kcbor.net)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.