Siniša Mali se sastao sa Peterom Sijartom

Izvor: B92, 09.Apr.2020, 14:21

Siniša Mali se sastao sa Peterom Sijartom

Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Mađarske Peterom Sijartom.

"U svojstvu izaslanika predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića danas sam se sastao sa ministrom spoljnih poslova Mađarske Peterom Sijartom, izaslanikom premijera te zemlje", napisao je Mali na svom Instagram profilu.

Prema njegovim rečima, sa Sijartom je nastavio razgovore koje su predsednik Vučić i premijer Orban imali u proteklih nekoliko nedelja u Beogradu i Budimpešti.

"Razgovarali smo o situaciji nakon završetka pandemije virusa Covid19 i o saradnji dve zemlje u pogledu ekonomije", naveo je Mali.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mali i Sijarto o ekonomiji Srbije i Mađarske nakon pandemije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2020

Ministar finansija Srbije Siniša Mali, u svojstvu izaslanika predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Mađarske Peterom Sijartom, izaslanikom predsednika Vlade Mađarske Viktora Orbana...Dva ministra su u svojstvu izaslanika nastavili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.