Sindi Kraford: Moj izgled je moja stvar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2017, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi Kraford: Moj izgled je moja stvar

Američki supermodel, glumica i jedna od najlepših žena sveta Sindi Kraford u intervjuu za magazin People oštro je odgovorila svima koji su je na društvenim mrežama prozivali zbog bora.

Kao neko ko neguje prirodnu lepotu i zdrav način života, Sindi nije ostala dužna onima koji su kritikovali njen izgled.

"Mislim da ne mogu birati hoću li stariti ili ne. Moj izgled je moja stvar. Jedino što znam jeste da mi niko na društvenim mrežama ne treba govoriti kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << starim. I sama to znam. Zaista me rastužuje današnje društvo koje jedino zna kritikovati druge", istakla je Kraford.

Ona je naglasila i kako nije pobornica gomile šminke i Photoshopa na fotografijama.

"Kada brinete za vašu kožu, onda nemate potrebe da je pokrivate šminkom" rekla je Sindi za People.

Iako će ove godine proslaviti 52. rođendan, nekadašnji najpoznatiji svetski supermodel Sindi ne prestaje oduševljavati svojim izgledom. Pre dve godine, povodom 50. rođendana, ona je izdala zbirku memoara u kojima se osvrnula na težak put u životu koji je prošla u svetu glamura i mode.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.