Silos od tri miliona evra u Staroj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2012, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silos od tri miliona evra u Staroj Pazovi

STARA PAZOVA -

Zadruga "Agroprom" iz Stare Pazove uložila je oko tri miliona evra u izgradnju savremenih skladišta za žitarice. U tim silosima, kapaciteta 18.000 tona, već početkom aprila se očekuje prijem prvih količina kukuruza.

Zadruga "Agroprom" obrađuje 3.000 hektara sopstvene zemlje i isto toliko u kooperaciji. Proizvode osnovne ratarske kulture - šećernu repu, pšenicu, kukuruz , suncokret i soju. Da bi unapredili svoje poslovanje prošle godine započeli su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izgradnju savremenih silosa.

Po rečima Gorana Mitrovića, direktora Zadruge, na tu investiciju odlučili su se jer su želeli da robu čuvaju u sopstvenim smeštajnim kapacitetima, a ne da skupo plaćaju čuvanje žitarica tamošnjim skladištarima.

A, kada je reč o investicije od tri miliona evra, Mitrović za RTV kaže da se povraćaj uloženog novca može očekivati tek posle dužeg perioda eksploatacije skladišnog prostora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poništen novogodišnji doček u Staroj Pazovi

Izvor: TvojPortal.com, 10.Jan.2012, 12:39

Predsednik opštine Stara Pazova , Goran Jović , doneo je neopozvu odluku o poništenju javnog dočeka staropazovačke Nove , 2012., godine organizovanog na Trgu dr Zorana Đinđića .Doček, tada nastupajuće, Nove godine se poništava zbog nedostatka kvoruma i odsustva radosnog raspoloženja u očekivanom...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.