Šesta multilateralna kompenzacija 14. decembra

Izvor: Capital.ba, 07.Dec.2021, 13:55

Šesta multilateralna kompenzacija 14. decembra

BANJALUKA – Šesta multilateralna kompenzacija u 2021. godini biće sprovedena 14. decembra, a registracija učesnika koji se nisu registrovali u dosadašnjim kompenzacijama počinje sedam dana prije početka unosa obaveza. Foto: Capital Učesnici koji su se registrovali ne registruju se ponovo, izuzev ako mijenjaju podatke iz prethodnog MLK1 obrasca. Unos obaveza za multilateralnu kompenzaciju počinje 13. decembra godine i traje do 14.  decembra do 15 časova, saopšteno je iz Banjalučke berze. Prijavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << se obaveze dospjele do 1. decembra ove godine. Prijava obaveza vrši se preko MLK2 obrasca koji se može preuzeti na internet stranici Banjalučke berze. Ispravka unosa obaveza se može vršiti od 15. do 17. decembra. Učesnici kojima su preostala nekompenzovana potraživanja nakon sprovođenja multilateralne kompenzacije mogu 14. decembra (do 24 časa) zaključivati multilateralne cesije i ciljane dodatne kompenzacije, a od 15. do 16. decembra zaključivati javne prodaje potraživanja. „Učesnici mogu prijavljivati obaveze i prema privrednim subjektima iz Federacije BiH koji su registrovani na našem sistemu, a nalaze se na spisku na internet stranici mlk.blberza.com“, navodi se u saopštenju. CAPITAL Чланак Šesta multilateralna kompenzacija 14. decembra се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šesto prebijanje dugova na Banjalučkoj berzi

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2021

BANJALUKA - Šesta multilateralna kompenzacija u 2021. godini biće sprovedena 14. decembra, saopšteno je na Banjalučkoj berzi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.