Šeik gradi hotel na Kopaoniku za 3 dana

Izvor: B92, 12.Sep.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeik gradi hotel na Kopaoniku za 3 dana

Gradnja hotela šeika Muhameda bin Zajeda al Nahjana na Kopaoniku počeće za nekoliko dana, piše Blic u današnjem izdanju.

Otvaranje ovog luksuznog kompleksa planirano je na jesen 2017. godine.

"Zahtev za gradnju predat je krajem avgusta, budući da su arhitekte do tada brižljivo osmišljavale svaki detalj ovog kompleksa. S obzirom na to da su dozvole stigle, radovi će početi 15. septembra", kaže izvor lista.

Sagovornik Blica navodi da će zbog završetka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove građevinske sezone, radovi biti pauzirani do marta sledeće godine kada bi trebalo da se nastavi sa gradnjom "jednog od najlepših hotela na ovim prostorima".

Trošni hotel Jugobanka koji je šeik iz Abu Dabija lično kupio od Vlade Srbije neće biti građen kao rezidencija, već će biti otvoren za goste.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šeik gradi hotel na Kopaoniku za 3 dana

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2015

Gradnja hotela šeika Muhameda bin Zajeda al Nahjana na Kopaoniku počeće za nekoliko dana...Otvaranje ovog luksuznog kompleksa planirano je na jesen 2017. godine..."Zahtev za gradnju predat je krajem avgusta, budući da su arhitekte do tada brižljivo osmišljavale svaki detalj ovog kompleksa. S obzirom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Šeik počinje da gradi hotel na Kopaoniku

Izvor: Radio 021, 12.Sep.2015

Gradnja hotela šeika Muhameda bin Zajeda al Nahjana na Kopaoniku počeće za nekoliko dana...Otvaranje ovog luksuznog kompleksa planirano je na jesen 2017. godine. - Zahtev za gradnju predat je krajem avgusta, budući da su arhitekte do tada brižljivo osmišljavale svaki detalj ovog kompleksa. S obzirom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.