Izvor: B92, 06.Nov.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saveti za izlazak iz dugova

Novi Pazar -- Ekspert za finansije USAID Mega programa Toni Levitas posetio je gradsku upravu u Novom Pazaru i dao rukovodstvu savete za rešenje finansijskih problema.

On je došao da pomogne novom gradskom rukovodstvu koje je suočeno sa ogromnim nasleđenim dugovima koji još stižu, i koje treba da izradi budžeta za 2009. godinu.

"Trudimo se da pomognemo u reorganizaciju gradske uprave, da se spreči ponovna pojava skrivenih drugova koji se mogu javiti u 2009. godini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i želimo da pronađemo najadekvatniji način da se uštedi novac u 2009. godini”, rekao je Levitas.

"Želimo da sa donatorima i državnim institucijama pronađemo način da rezovi i umanjenja u budžetu budu što podnošljiviji”, rekao je Levitas.

Novi Pazar je od prošle nedelje pristupio USAID Mega programu razvoja. Novo gradsko rukovodstvo više puta je saopštilo da je grad pred bankrotom zbog ogromnih dugova koji su nasleđeni od prethodne vlasti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.