Savet o preuzimanju C marketa

Izvor: B92, 08.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savet o preuzimanju C marketa

Beograd -- Savet za borbu protiv korupcije priprema izveštaj o preuzimanju C marketa.

Predsednica Saveta Verica Barać izjavila je za novosadski Dnevnik da su Savetu potrebni potvrda ili demanti autentičnosti Memoranduma o razumevanju, koji su potpisali Delta M Miroslava Miškovića, Landerne Milana Beka i tadašnjeg direktora C marketa Slobodana Radulovića o kupovini C marketa.

Savet želi da proveri i da li je potpisivanje dokumenta inicirao premijer Srbije Vojislav >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Koštunica i da li je dogovor pomenute trojke direktno doprineo odustajanju ostalih učesnika od nadmetanja za preuzimanje.

Posle odustajanja ostalih učesnika, 77 odsto akcija C marketa kupili su potpisnici dokumenta po ceni, kako se tvrdi, četiri puta nižoj od procenjene.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.