Šansa: Koridori Srbije traže mlade inženjere

Izvor: BKTV News, 08.Dec.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šansa: Koridori Srbije traže mlade inženjere

Mladi inženjeri će imati priliku da učestvuju u realizaciji najvećih infrastrukturnih projekata u zemlji.

Konkurs za master inženjere građevinarstva, saobraćaja, elektrotehnike i šumarstva, objavljen je na sajtu Koridora Srbije.

Ovo će biti prilika da mladi inženjeri steknu jedinstvena iskustva u izgradnji autoputeva i vođenju projekata na poslovima stručnog nadzora i predstavnika investitora, navodi se u saopštenju Koridora.

Mađarska zaustavila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pošiljku zaraženih malina iz Srbije!

"Traže se sposobni, preduzetni, proaktivni i vredni inženjeri spremni na naporan rad i učenje, bez ili sa manje od dve godine radnog iskustva, radi angažovanja za rad na terenu", navode u Koridorima.

Izabrani kandidati, dodaje se u saopštenju, biće angažovani po ugovoru o stručnom osposobljavanju na period od tri do dvanaest meseci.

Velika zainteresovanost za izgradnju jeftinih kvadrata, ideja se dopada i bankarima

"Vreme provedeno na radu po osnovu ovih ugovora računa se kao iskustvo u struci za potrebe stručnog ispita. Najboljima će biti pružena prilika da nakon ovog perioda zasnuju radni odnos u Koridorima Srbije d.o.o. Beograd.", navodi ovo preduzeće.

Svi zainteresovani inženjeri prijavu sa biografijom (CV) i kopijom diplome/uverenja o diplomiranju sa naznakom: "Konkurs: UOSO" mogu dostaviti mejlom do 20. decembra ove godine na mail adresu: ljresursi@koridorisrbije.rs .

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Koridori traže mlade inženjere, prijavite se

Izvor: B92, 08.Dec.2017

Koridori Srbije objavili su na sajtu konkurs za master inženjere građevinarstva, saobraćaja, elektrotehnike i šumarstva...Kako se navodi u saopštenju Koridora, mladi inženjeri će imati priliku da učestvuju u realizaciji najvećih infrastrukturnih projekata u zemlji...Za njih će to biti prilika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.