Samostalna izložba slika Maje Živković

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2018, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samostalna izložba slika Maje Živković

U galeriji Kuće Vojnović u toku je samostalna izložba slika Maje Živković, člana Udruženja likovnih umetnika Inđije.

Slikarstvo Maje Živković karakteriše kolorit, snažan likovni izraz koji daje punu autentičnost njenim slikama. Motivi su gradski pejsaž i figuracija.

Maja Živković je rođena 12.marta 1981. godine u Inđiji. Završila je srednju školu za dizajn tekstila, potom diplomirala kao nastavnik likovne kulture. Svoje školovanje nastavlja na Akademiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lepih umetnosti.

Učestvovala je na brojnim izložbama u zemlji i inostranstvu, na preko 40 likovnih kolonija. Uspešno vodi školu crtanja i kreativne radionice.

Izložba je nastala u organizaciji Udruženja likovnih umetnika Inđije. Izložba će za posetioce biti otvorena do 19. oktobra 2018. godine.

Radno vreme Galerije je radnim danima od 10:00 do 19:00 časova a ulaz je slobodan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.