Sajam nautike od 25.februara do 1.marta

Izvor: Beta, 23.Feb.2015, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam nautike od 25.februara do 1.marta

BEOGRAD, 23. februara 2015. (Beta) - Na Beogradskom sajmu od 25. februara do 1. marta, održaće se 37. Medjunarodni sajam nautike, lova i ribolova na kome će se predstaviti više od 70 izlagača i preko 80 plovnih objekata.

Na toj petodnevnoj manifestaciji biće izložena plovila svih vrsta domaćih i stranih proizvodjača, brodski i vanbrodski motori, oprema za sportove na vodi, ribolovačka oprema, kao i lovačko oružije i oprema za marine, garderoba, ali i nautiča literatura, najavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << je u ponedeljak na konferenciji za novinare.

Najavljeno je da će na platou ispred hale 5 biti izložena i polovna plovila, kao i deo plovila koja zbog svojih dimenzija nisu mogla da udju u halu, a medju njima je i najveće plovilo Sajma nautike - "Benetau Antares 42 Fly Bridge".

Prema rečima organizatora, najskuplje plovilo koje će ove godine biti izloženo na sajmu biće ručno izradjena jahta američke proizvodnje "Carver C34" vredna više od 350.000 evra.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Sajam nautike od srede u Beogradu

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2015

Na Beogradskom sajmu od 25. februara do 1. marta, održaće se 37. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova na kome će se predstaviti više od 70 izlagača i preko 80 plovnih objekata...Na toj petodnevnoj manifestaciji biće izložena plovila svih vrsta domaćih i stranih proizvođača, brodski i...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.