STRUČNI SKUP: Dan otvorenih vrata za preduzetnike

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 13:55

STRUČNI SKUP: Dan otvorenih vrata za preduzetnike

Sektor preduzetnistva Privredne komore Srbije organizuje treću godinu zaredom događaj ''Dan otvorenih vrata za preduzetnike''.

Događaj se organizuje u cilju informisanja preduzetnika o dostupnim izvorima finansiranja i programima koji su raspisani za ovu godinu.

Preduzetnici će imati priliku da predstavnicima nadležnih institucija direktno postave pitanja koja su od značaja za njihovo poslovanje. Na skupu će učestvovati predstavnici Ministarstava privrede RS, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fonda za razvoj, Razvojne agencije Srbije, Nacionalne službe za zapošljavanje.

Onlajn događaj biće održan u utorak 20. aprila 2021.godine sa početkom u 11 časova.

Prijave na imejl adresu preduzetnik@pks.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PKS sutra organizuje Dan otvorenih vrata za preduzetnike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2021

Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije (PKS) sutra organizuje onlajn događaj ''Dan otvorenih vrata za preduzetnike'', u cilju informisanja preduzetnika o dostupnim izvorima finansiranja i programima koji su raspisani za ovu godinu...Skup će uvodnim obraćanjima otvoriti direktor Sektora preduzetništva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.