STIŽE NOVA POMOĆ ZA GRAĐANE! Predsednik Vučić saopštio odlične vesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2021, 13:41

STIŽE NOVA POMOĆ ZA GRAĐANE! Predsednik Vučić saopštio odlične vesti

U novom paketu pomoći države privredi naći će se i pomoć za velika preduzeća u Srbiji, kao i verovatno još jedan minimalac za turističke radnike, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je naveo da je molio Vladu i ministra finansija, da pored ostale pomoći u paketu budu i velika preduzeća osim banaka i finansijskih instutucija.

- Verujem da će oni to i usvojiti - naveo je Vučić.

Srbija uvećala izvoz u Kinu 50 puta.

Imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvanrednu saradnju sa Kinom, "Jedan pojas, jedan put" je veoma značajan, a pomogli su nam da ne dugujemo za Železaru ili RTB Bor, a istovremeno to su i najveći izvoznici u Srbiji, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je, obraćajući se medijima, rekao da smo izvoz u Kinu uvećali 50 puta, što dovoljno govori o tome koliko je ta saradnja velika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U novom paketu pomoći biće obuhvaćena velika preduzeća i turistički sektor; Uskoro ispitivanje porekla imovine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2021

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će novi paket pomoći privredi biti predstavljen narednih dana, u četvrtak ili petak, kao i da će obuhvatiti i velika preduzeća, kao i turistički sektor...Vučić je novinarima preneo da je u sinoćnjem razgovoru zamolio premijerku Anu Brnabić i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.