SIPA pretresa “Sector security” zbog sumnje na utaju

Izvor: Capital.ba, 15.Jul.2021, 12:06

SIPA pretresa “Sector security” zbog sumnje na utaju

BANJALUKA – Zbog sumnje da su počinili krivična djela poreska utaja ili prevara te utaja poreza i doprinosa, državna Agencija za istrage i zaštitu (SIPA) BiH od ranih jutarnjih časova pretresa prostorije firme za obezbjeđenje “Sector security” i “Bodyguard-Fileković”, saznaju “Nezavisne”. foto: Ilustracija/ Nezavisne novine Kako nam je potvrđeno pretresi se vrše na ukupno 18 lokacija, od kojih 15 lokacija koje koristi “Sector security”. Takođe saznajmo da pripadnici SIPA >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << izuzimaju dokumentaciju, računare, ali i da je izuzeta i određena količina novca. Saznajemo da su pretresi u toku u Bihaću, Kozarcu i Sanskom Mostu, kao i u Banjaluci, Palama, Sarajevu, Brčkom, Tuzli, Bijeljini, Livnu, Mostaru, Trebinju, Vitezu, Zenici, Doboju, Prijedoru. SIPA postupa po naređenju Suda BiH i Tužilaštva BiH. Nezavisne novine   Чланак SIPA pretresa “Sector security” zbog sumnje na utaju се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKCIJA "KRUNA" Pretresi prostorija "Sektor sekjuritija" zbog poreskih utaja

Izvor: Blic, 15.Jul.2021

U okviru policijske akcije "Kruna“ pripadnici SIPA pretresli su danas ukupno 18 lokacija, od kojihe većina onih koje koristi firma "Sektor sekjuriti".

Nastavak na Blic...

AKCIJA "KRUNA" Pretresi agencija "Sektor sekjuriti" i "Bodigard-Filenković"

Izvor: Blic, 15.Jul.2021

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) započeli su pretrese sedišta preduzeća "Sektor sekjuriti" Banjaluka i "Bodigard-Filenković" Bihać, kao i njihovih poslovnih jedinica na 18 lokacija u BiH zbog sumnje da su počinili poresku utaju ili prevaru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.